Wedstrijd 2020

Wedstrijd 2020
 

Wedstrijd Talent van de Toekomst gaat Internationaal! Elk jaar organiseert de Stichting Talent van de Toekomst Bokaal een vakwedstrijd voor jong talent op het vlak van gastronomie en gastvrijheid. Vanaf 2018 is de wedstrijd nog internationaler en onder een nieuwe naam: Future Talents. In 2017 deden al enkele internationale teams mee. Door de strijd aan te gaan op Europees niveau wil de stichting er voor zorgen dat de wedstrijd een nog interessantere en leerzamere ervaring oplevert voor de deelnemers van de witte en zwarte brigades. 

 


Voor meer internationale bekendheid heeft de stichting ook voor een nieuwe naam en logo gekozen. Future Talents is de nieuwe naam van de wedstrijd en de stichting. In het nieuwe logo is de kleur oranje bepalend om het Nederlandse karakter te benadrukken.

Stichting Future Talents organiseert jaarlijks de vakwedstrijd voor MBO-scholieren om in verschillende teams te strijden op zowel op gastronomisch als gastvrijheidsgebied. Ook in 2020 bestaat de jury uit vooraanstaande professionals uit de branche.

 De kooktalenten gaan in 2020 op basis van een black box met elkaar de strijd aan. De talenten van de zwarte brigades worden uitgedaagd op het gebied van gastvrijheid, presentatievaardigheden, vak- en productkennis, en wijn-spijscombinatie.

 De eerstvolgende editie om de Future Talents vindt plaats op maandag 6 april 2020 in het Miele Experience Center in Vianen
 

 

IMPRESSIE 2019

 

 

Founders

Supporting Friends

IN SAMENWERKING MET