Wedstrijd 2019

Wedstrijd 2019

Wedstrijd Talent van de Toekomst gaat Internationaal! Elk jaar organiseert de Stichting Talent van de Toekomst Bokaal een vakwedstrijd voor jong talent op het vlak van gastronomie en gastvrijheid. Vanaf 2018 is de wedstrijd nog internationaler en onder een nieuwe naam: Future Talents. In 2017 deden al enkele internationale teams mee. Door de strijd aan te gaan op Europees niveau wil de stichting er voor zorgen dat de wedstrijd een nog interessantere en leerzamere ervaring oplevert voor de deelnemers van de witte en zwarte brigades. 

Deelnemers 2019

Jury 2019


Voor meer internationale bekendheid heeft de stichting ook voor een nieuwe naam en logo gekozen. Future Talents is de nieuwe naam van de wedstrijd en de stichting. In het nieuwe logo is de kleur oranje bepalend om het Nederlandse karakter te benadrukken.

Stichting Future Talents organiseert jaarlijks de vakwedstrijd voor MBO-scholieren om in verschillende teams te strijden op zowel op gastronomisch als gastvrijheidsgebied. Ook in 2019 bestaat de jury uit vooraanstaande professionals uit de branche. Juryvoorzitter bij de witte brigades is chef Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest*** in Vaassen. Bij de jury die over zwarte brigades gaat staat Petro Kools van Restaurant Da Vinci** in Maasbracht aan het hoofd.

 De kooktalenten gaan in 2019 op basis van een black box met elkaar de strijd aan. De talenten van de zwarte brigades worden uitgedaagd op het gebied van gastvrijheid, presentatievaardigheden, vak- en productkennis, en wijn-spijscombinatie.

 De eerstvolgende editie om de Future Talents vindt plaats op maandag 8 april 2019 in het Miele Experience Center in Vianen
 

Programma 2019

Wedstrijdreglement 2019

IMPRESSIE 2019

 

JURY WITTe BRIGADE 2019

JACOB JAN BOERMA

ONNO KOKMEIJER

ERIK VAN LOO

DICK MIDDELWEERD

JULIĆ«N VAN LOO

JURY ZWARTE BRIGADE 2019

MILO BERLIJN

PETRO KOOLS

CINDY BORGER

NADINE MOGLING

JOEY DE KRUIJFF

Founders

Supporting Friends

IN SAMENWERKING MET